Pyxis Uitvaartbegeleiding, Hoge Hexel

Wat kan ik voor u betekenen?

In de dagen na het overlijden van een dierbare, komt er veel af op nabestaanden. Wanneer u dat fijn vindt, ben ik elke dag even aanwezig. Als gids en vraagbaak en om samen met u af te stemmen hoe alles verloopt. Tot en met de dag van de uitvaart ontzorg ik u. Naast het uitvoeren van de formaliteiten en het ontwerpen van de rouwkaart, bespreken we ook de wensen voor de plechtigheid. Alles wordt geregeld.

Ik ontzorg u op de dag van de uitvaart Op de dag van de uitvaart, ben ik er om het afscheid te begeleiden. Ik zorg dat alles verloopt zoals we dat met elkaar afgesproken hebben. Daarmee ontzorg ik u en uw naasten, zodat u zelf alle ruimte en aandacht heeft voor wat werkelijk belangrijk is; afscheid nemen van uw dierbare overledene.
Het voorgesprek

In een vrijblijvend voorgesprek is het mogelijk om samen met mij na te denken over de invulling van het afscheid. Misschien heeft u daar zelf al duidelijke ideeën over of misschien wilt u ook weten wat er verder mogelijk is. Daar kan ik u veel over vertellen, net als over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Daarmee help ik u invulling te geven aan het afscheid van uw dierbare.

Zelf uw uitvaartwensen vastleggen

Wilt u zelf alvast nadenken over uw uitvaartwensen om ze vast te laten leggen? Ook dan kunt u vrijblijvend een afspraak met mij maken. Ik denk met u mee en kan u vertellen wat uw wensen en keuzes betekenen voor bijvoorbeeld de kosten van uw uitvaart. U ontvangt van mij alle informatie op schrift. Overzicht geeft rust. U bent daarna nog steeds vrij om voor mij of voor een andere uitvaartbegeleider te kiezen.